2011. nov. 4.

Japán és a WC-k

  Bizonyára mindenki hallott már a japán WC-kről, talán ha szerencsés(?) volt, még meg is tapasztalhatta eme high-tech csodákat. Normális esetben ha az ember turistaként ellátogat egy külföldi országba, nem a toalett az elsősorban, ami megmarad emlékeiben, és általában a használata sem okoz különösebb nehézséget. Általában. És akkor most jöhet a közhely: dehát Japánról van szó.
És tényleg. Ha a WC kezelése több szakmai hozzáértést igényel mint mondjuk a TV-é (mivel előbbihez is jár egy távirányító...), ott már erősen el kell gondolkodni. A 2010-es csúcsmodell "házi laborként vizeletet elemez, vérnyomást, hőmérsékletet és testsúlyt mér, és persze a szokásos funkcióit is tökéletesen oldja meg".

( A kezelőfelület)

Hogy ezek után mire számíthatunk? Akarjuk mi ezt tudni?

4 megjegyzés:

  1. ilyen téren elég maradi vagyok, a vécé hagyjon engem békén, ne elemezze semmimet, pláne ne fröcsköljön és ne mozogjanak részei, meg ne legyenek rajta gombok sem.

    VálaszTörlés
  2. és lehetőleg ne is beszéljen hozzám :D
    Én sem igazán akarom tudni mire valók azok a gombok a képen. Miket ki nem találnak :P

    VálaszTörlés
  3. Az mp3 lejátszós sem rossz. Mondjuk érdekelne, hogy ki az, aki WCzés előtt még gyorsan bekapcsolja a zenét a hangulat kedvéért. Vagy egyáltalán miért??? :D

    VálaszTörlés
  4. mp3 lejatszoja is van?? hogy ne erezd magad kellemetlenul dolgavegzes kozben....

    VálaszTörlés